De Zeeuw, Keurslager

Over ons

Onze winkel herkent u aan de vertrouwde rode K met de kroon. Die staat voor kwaliteit en vakmanschap.
Keurslagerij De Zeeuw heeft in de loop der jaren een grote klantenkring opgebouwd, zowel binnen Axel als ver daarbuiten. Vakmanschap, eerlijke producten en klantvriendelijkheid  spelen hierbij een grote rol.
De winkelverkoop is nog altijd het hoofddoel, maar u kunt voor veel meer dingen bij ons terecht. De Keurslagerij staat bekend om het perfect verzorgen van uw barbecue; maar ook voor gourmet en fondue bent u bij ons aan het juiste adres!
Naast het vertrouwde (vaak huisbereide) assortiment  zijn er wekelijks heerlijke verrassende specials te verkrijgen in de winkel. Met name zijn wij trots op het rundvlees dat wij u verkopen wat van zeer hoge kwaliteit is!
Hopelijk bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben en zien wij u binnenkort in onze winkel

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Verstand van lekker eten

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Passie voor het slagersvak

De Zeeuw, Keurslager

Kerkdreef 4
4571GJ Axel
0115561413
0115563902

Openingstijden

maandag 12:00 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 14:30
zondag Gesloten